Reclamebureau in Eindhoven

Wil je graag een creatief reclamebureau inschakelen voor jouw onderneming in Eindhoven of elders in de regio? Dan is StudioMixx de partij die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafische vormgeving, DTP en prepress en zijn multi-inzetbaar. We leveren ontwerpen, concepten en producten die altijd doordacht, doelgericht en functioneel zijn. Wat we belangrijk vinden, is dat de boodschap op de juiste manier overkomt op de doelgroep. Welke tools jouw onderneming hiervoor het beste in kan zetten, weten we dan ook als geen ander.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Een reclamebureau in Eindhoven dat ook communicatieadvies geeft

Ons reclamebureau in Eindhoven schakel je niet alleen in voor opdrachten rondom grafische vormgeving en conceptontwikkeling, maar ook voor gedegen communicatieadvies. We begeleiden jouw communicatieproject graag van plan tot aflevering. Dit doen we zowel voor online als voor offline doeleinden. Daarnaast adviseren we je graag over alle mogelijke communicatiemiddelen, van drukwerk tot social media en alles daartussenin. Voor uitgebreid advies schakel je dus ons reclamebureau uit Eindhoven in.

Wilt u een logo laten maken?

Ga met ons in gesprek

Heb je een onderneming in Eindhoven of omgeving en wil je graag een reclamebureau of grafisch ontwerper inschakelen? Wij zijn je dan graag van dienst! Ga met ons in gesprek door te bellen naar 06-18878573 of door een e-mail te sturen naar info@studiomixx.nl. We vertellen je dan graag meer over wat we voor jou kunnen betekenen

Duo+logo