Wie

It’s all in the mixx! De StudioMixx, wel te verstaan.

Want wij, Emily Worthington en Helga van Gool, zijn een gedreven, ervaren en dynamisch duo dat bijna alles kan op het gebied van concept en ontwerp, met bijzondere aandacht voor grafische vormgeving.

Emily is aanspreekpunt, creatieve PR-expert en stijlvol spilfiguur die binnen het bedrijf moeiteloos alle ballen tegelijk in de lucht houdt. Vormgever Helga is een grafisch genie en een creatief brein. Samen staan we garant voor een verrassende mixx van beeld en tekst, kennis en enthousiasme.

Flexibiliteit is een essentieel ingrediënt voor onze mixx en dat stoppen we zowel in onze vaardigheden als onze servicegerichtheid. Een persoonlijke aanpak staat voorop. Geen klant is het hetzelfde en onze aanpak dus ook nooit. We luisteren, leven ons in, vragen door, denken mee en zijn positief-kritisch als het nodig is. Zo komen we altijd tot een helder advies en uiteindelijk tot een doelgericht, kwalitatief en functioneel eindproduct dat volstrekt uniek is. Met net dat beetje extra flair dat alleen wij eraan kunnen geven.

Bovendien werken we snel. Heel snel.

Duo+logo2