Communicatiebureau in Eindhoven

Zou je graag professioneel communicatieadvies ontvangen voor jouw bedrijf en ben je daarom op zoek naar een betrouwbaar communicatiebureau in Eindhoven of omgeving? Zoek dan niet verder, want StudioMixx staat voor je klaar! Hoewel onze expertise ligt bij conceptontwikkeling, grafische vormgeving, DTP en prepress, zijn we multi-inzetbaar. We begeleiden namelijk ook diverse communicatieprojecten en geven uitgebreid advies over communicatiemiddelen.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Een creatief en flexibel communicatiebureau in Eindhoven

Het onderscheidende aspect van ons communicatiebureau in Eindhoven is onze mixx van creativiteit, flexibiliteit en professionaliteit. Onze creativiteit komt tot uiting in onze ontwerpen, waarbij we er altijd voor zorgen dat we concepten op maat maken die doordacht, doelgericht en functioneel zijn. Maar ook flexibiliteit is een essentieel onderdeel in onze organisatie. Zowel in onze vaardigheden als in onze servicegerichtheid zie je dit aspect terug. We werken snel en met een persoonlijk aanpak. Geen enkele klant is hetzelfde en de aanpak is daarom ook telkens anders.

Wilt u een logo laten maken?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Zoek je iemand die jouw communicatieproject van A tot Z kan begeleiden? Of heb je advies nodig over een specifiek communicatiemiddel? Ons communicatiebureau in Eindhoven staat je graag bij; van plan tot aflevering en voor zowel online als voor offline doeleinden. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons via 06-18878573 of info@studiomixx.nl.

Duo+logo