Grafisch ontwerper in Eindhoven

Heb je een grafisch ontwerper nodig die een prachtig design kan maken voor jouw onderneming in Eindhoven of omgeving? In dat geval schakel je StudioMixx in. Of je nu een expert in grafische vormgeving nodig hebt voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl voor je bedrijf of voor het ontwerpen van een flyer; in beide gevallen zijn we je graag van dienst. Vanuit onze studio in Eindhoven gaat onze grafisch ontwerper voor je aan de slag met een design op maat. Om het beste resultaat te realiseren luisteren we goed, leven we ons in, vragen we door, denken we mee en zijn we positief-kritisch als het nodig is. Op die manier weten we keer op keer weer een kwalitatief en functioneel eindproduct te realiseren dat volstrekt uniek is.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Waar je ons als grafisch ontwerper voor inzet in Eindhoven en omgeving

Elk bedrijf dat iemand kan gebruiken voor de grafische vormgeving is welkom bij StudioMixx. Vanuit ons grafisch ontwerpbureau in Eindhoven maken we ook graag een design op maat voor jouw bedrijf. Maar wat kun je precies van ons verwachten en voor welke zaken schakel je ons in? Wij beantwoorden deze vraag graag tijdens een kennismakingsgesprek. We laten je dan ook ons portfolio zien. Hierin staan onder andere door ons ontworpen huisstijlen, logo’s, beeldmerken, uitnodigingen, visitekaartjes, briefpapier, boekwerken, verpakkingen, folders, brochures, posters, campagnematerialen en verslagen. Waar je dan ook een grafisch ontwerper voor nodig hebt; wanneer je ons bureau uit Eindhoven inschakelt ben je verzekerd van een krachtig design met net dat beetje extra flair die alleen wij eraan kunnen toevoegen.

Wilt u een logo laten maken?

Plan een kennismaking met ons in

Ben je benieuwd wie wij zijn en wat we op het gebied van grafische vormgeving voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan gerust een kennismaking met ons in. Je bereikt ons door te bellen naar 06-18878573 of door een e-mail te sturen naar info@studiomixx.nl. We kijken ernaar uit om onze expertise in grafische vormgeving voor jouw bedrijf in te zetten!

Duo+logo