Ontwerpers in Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar ontwerpers in Eindhoven, staan wij graag voor je klaar. Wij zijn Emily Worthington en Helga van Gool en zijn gespecialiseerd in bijna alles op het gebied van concept en ontwerp. Als dynamisch duo zijn we StudioMixx begonnen waarbij we je een verrassende mixx van beeld en tekst, kennis en enthousiasme bieden. Wanneer je graag een kleinschalig en professioneel bedrijf in Eindhoven inschakelt, zijn wij de ontwerpers die je zoekt.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Hoe wij als ontwerpers in Eindhoven te werk gaan

Als ontwerpers zijn wij voor iedere klus, groot of klein, in te schakelen in Eindhoven en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, beeldmerken, visitekaartjes, briefpapier, verpakkingen, folders, brochures, posters en campagnematerialen. Voordat we hiermee aan de slag gaan luisteren we uiteraard goed naar jouw wensen, leven we ons in jouw bedrijf in en stellen we de juiste vragen. Door dit te doen, kunnen we een helder advies formuleren en een functioneel eindproduct realiseren dat precies past bij jouw bedrijf.

Wilt u een logo laten maken?

Vraag gerust naar ons portfolio

Ben je benieuwd wat wij als ontwerpers kunnen betekenen voor jouw bedrijf in Eindhoven? Vraag hier dan gerust naar door te bellen naar ons reclamebureau via 06-18878573 of door een e-mail te sturen naar info@studiomixx.nl. We maken dan graag een afspraak met je waarbij we ons portfolio laten zien. Zo krijg je een duidelijker beeld van wat onze mogelijkheden zijn

Duo+logo