Een beeldmerk laten ontwerpen in Eindhoven

Wil je graag een beeldmerk laten ontwerpen voor jouw bedrijf uit Eindhoven? In dat geval staan wij, Emily Worthington en Helga van Gool, voor je klaar. Wij zetten onze creativiteit, ervaring en kunde graag voor je in om een beeldmerk te ontwerpen dat perfect aansluit op jouw organisatie of bedrijf. Met zijn tweeën staan we garant voor een verrassende mixx van beeld en tekst, kennis en enthousiasme. Wanneer je een (nieuw) beeldmerk wilt laten creëren, ben je bij StudioMixx in Eindhoven dus op de juiste plek.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Een volstrekt uniek beeldmerk laten ontwerpen in Eindhoven

Een goed beeldmerk is erg belangrijk wanneer je een bedrijf hebt. Dit beeldmerk moet namelijk de corebusiness en de visie van jouw bedrijf in Eindhoven uitstralen. Bovendien moet het makkelijk te herkennen zijn voor eventuele klanten. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen, leven we ons in jouw bedrijf in en stellen we de juiste vragen. Zo proberen we erachter te komen hoe jouw onderneming in elkaar zit en wat belangrijke aspecten zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met de grafische vormgeving en creëren we een doelgericht, kwalitatief en functioneel eindproduct dat volstrekt uniek is. Bovendien voegen we hier net dat beetje extra flair aan toe wat alleen wij eraan kunnen geven.

Wilt u een logo laten maken?

Maak een afspraak met ons

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-18878573 of info@studiomixx.nl en maak een afspraak. Wij vertellen je dan hoe we een beeldmerk creëren vanuit onze vestiging in Eindhoven, maar lichten ook toe wat we nog meer voor je kunnen betekenen. Wist je bijvoorbeeld dat we ook regelmatig complete huisstijlen ontwikkelen voor onze klanten? Neem daarom vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Duo+logo