Ontwerpbureau in Eindhoven

Wil je graag een ontwerpbureau inschakelen voor je onderneming in Eindhoven of omgeving? Dan staan wij, Emily en Helga, graag voor je klaar. Wanneer je bijvoorbeeld een design wilt laten maken voor een communicatiemiddel gaan we met alle plezier voor je aan de slag in onze designstudio in Eindhoven. We zijn gedreven, ervaren en uiterst flexibel. Daarbij hebben we een uitzonderlijk talent voor grafische vormgeving. Hierdoor zijn we als designbureau voor van alles in te schakelen en staan we klaar voor eenieder die een ontwerpbureau nodig heeft in Eindhoven of omgeving.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Waar schakel je ons ontwerpbureau uit Eindhoven voor in?

StudioMixx, hét ontwerpbureau van Eindhoven, schakel je voor van alles in. Of je nu huisstijlen, logo’s, beeldmerken, uitnodigingen, visitekaartjes, briefpapier, boekwerken, verpakkingen, folders, brochures, posters of campagnemateriaal wilt laten ontwerpen; wij staan voor je klaar. Wist je overigens dat je onze designstudio in Eindhoven voor veel meer dan alleen het maken van een design kunt inschakelen? We geven namelijk ook uitgebreid communicatieadvies en begeleiden je graag tijdens uiteenlopende communicatieprojecten. Waar wil jij ons designbureau uit Eindhoven voor inzetten?

Kies voor een flexibel en persoonlijk designbureau uit Eindhoven

Flexibiliteit is een essentieel onderdeel van ons designbureau uit Eindhoven. We zijn niet alleen flexibel als het gaat om onze vaardigheden, maar ook wat betreft onze servicegerichtheid. Een ander belangrijk ingrediënt van onze mixx is een persoonlijke aanpak. Geen enkele klant is hetzelfde, waardoor we elk design en elk communicatievraagstuk ook anders aanpakken in onze designstudio in Eindhoven. Waar je ons ook voor inschakelt, we zijn twee ontwerpers die alles met evenveel passie, expertise en gevoel voor stijl doen. Bovendien werken we snel, heel snel.

Wilt u een logo laten maken?

Ontdek onze talenten en kwaliteiten zelf

Ben je benieuwd wat onze designstudio uit Eindhoven voor jou kan betekenen op het gebied van design, conceptontwikkeling of communicatieadvies? En wil je graag eens kennismaken met ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-18878573 of door een e-mail te sturen naar info@studiomixx.nl. We kijken ernaar uit om jouw onderneming een stap verder te brengen en te ondersteunen. Wat mag ons ontwerpbureau uit Eindhoven voor jouw onderneming betekenen?

Duo+logo