Een logo laten maken in Eindhoven

Wil je een logo laten maken voor je onderneming in Eindhoven of omgeving en ben je daarom op zoek naar professionals die alles weten over ontwerpen? Dan zit je goed bij StudioMixx! Wij zijn twee enthousiaste en creatieve dames die alle ins en outs kennen op het gebied van grafische vormgeving. Wanneer je een logo wilt laten maken, ontwerpen we deze graag voor jou in onze vestiging in Eindhoven. We luisteren allereerst natuurlijk goed naar jouw wensen, leven ons in, vragen door en denken kritisch met je mee. Op die manier zorgen we ervoor dat je meer dan tevreden bent met het eindresultaat.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak
Tamara Storm Styling

Een logo laten maken door een grafisch genie uit Eindhoven

Vormgever Helga van Gool is een grafisch genie en een creatief brein en kan daardoor voor elke onderneming uit Eindhoven of omgeving een geschikt logo ontwerpen. De logo’s die we tot op heden hebben gecreëerd voor onze opdrachtgevers worden vaak met tevredenheid ontvangen. Onze eindproducten zijn te allen tijde doordacht, doelgericht en vooral functioneel. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de visie van het bedrijf overkomt in het logo en dat het logo echt uniek is. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, daar zijn we als ontwerpbureau van overtuigd. Het is dus belangrijk dat je als onderneming naast een goede naam, ook een goed beeldmerk wegzet die in de hoofden van je klanten blijft hangen. Hier helpen we je graag bij.

Wilt u een logo laten maken?

Neem contact met ons op

Wil je ons bureau uit Eindhoven inschakelen voor het ontwerpen van een logo? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en over onze werkwijze. Bovendien laten we graag ons portfolio aan je zien, zodat je een beter beeld krijgt van wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen over het laten maken van een logo en wil je graag contact opnemen met ons bureau in Eindhoven?
Bel dan naar 06-18878573 of stuur een e-mail naar info@studiomixx.nl.

Duo+logo