Een huisstijl laten ontwerpen in Eindhoven

Wil je een huisstijl laten ontwerpen voor jouw bedrijf in Eindhoven? Dan schakel je hier het best een professioneel en creatief bedrijf voor in. Bij het creëren van een huisstijl is het namelijk uiterst belangrijk dat de visie en de corebusiness van je bedrijf goed vertaald worden naar visuele ontwerpen. Bij StudioMixx luisteren we daarom goed naar jouw wensen, leven we ons in jouw bedrijf in en stellen we de juiste vragen. Op die manier komen we erachter wat belangrijke aspecten zijn voor jou en jouw bedrijf en kunnen we de juiste vertaalslag maken.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Een huisstijl laten ontwerpen door creatieve vormgevers in Eindhoven

StudioMixx is een kleinschalig ontwerpbureau waar we slechts met twee werknemers werkzaam zijn. Vanwege deze kleinschaligheid kun je bij ons wel een uiterst persoonlijke aanpak verwachten. In onze studio in Eindhoven nemen we het ontwerpen van een huisstijl dan ook erg serieus. We nemen onze tijd om uiteindelijk te komen tot volstrekt unieke ontwerpen die perfect aansluiten op jouw bedrijf. We houden hierbij uiteraard ook rekening met de doelgroep en zorgen ervoor dat jouw huisstijl herkenbaar wordt voor hen.

Wilt u een logo laten maken?

Ga met ons in gesprek

Ben je benieuwd hoe wij vanuit onze studio in Eindhoven een huisstijl ontwerpen voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan je graag te woord en vertellen met alle plezier meer over onze expertise in grafische vormgeving als je belt naar 06-18878573 of als je een e-mail stuurt naar info@studiomixx.nl.

Duo+logo