Een grafisch ontwerpbureau in Eindhoven

StudioMixx is een kleinschalig grafisch ontwerpbureau in Eindhoven waar je voor allerlei opdrachten terecht kunt. Of je nu een huisstijl, een logo, visitekaartjes, briefpapier, boekwerken, verpakkingen, folders, brochures, posters of campagnemateriaal wilt laten ontwerpen; wij zijn van alle markten thuis. Met ons creatieve brein, ons enthousiasme en onze ervaring creëren we eindproducten die volstrekt uniek zijn en uitstekend passen bij jouw onderneming. Kortom: voor elk grafisch ontwerp, groot of klein, schakel je ons bureau uit Eindhoven in.

  • Creatief en meedenkend
  • Flexibele service
  • Persoonlijke aanpak

Tamara Storm Styling

Een grafisch ontwerpbureau in Eindhoven dat flexibel en eerlijk is

Wanneer je op zoek bent naar een grafisch ontwerpbureau dat flexibel en eerlijk is, ben je bij ons bureau in Eindhoven op de juiste plaats. Onze flexibiliteit komt niet alleen terug in onze vaardigheden, maar ook in onze servicegerichtheid. We hanteren namelijk een persoonlijk aanpak. Aangezien geen enkele klant hetzelfde is, is onze aanpak dat ook nooit. We passen onze aanpak dus volledig aan op jouw wensen en jouw bedrijf. Daarnaast zijn we eerlijk in meerdere opzichten: we geven eerlijk advies, creëren een eerlijk ontwerp en vragen hier een passend, eerlijk tarief voor. Daarnaast zijn we als grafisch ontwerpbureau in Eindhoven bewust bezig met duurzaamheid, wat we bij ons bureau laten zien door nauwkeurig om te gaan met drukwerk en ander belastend materiaal.

Wilt u een logo laten maken?

Maak kennis met ons

Wil je een grafisch ontwerpbureau uit Eindhoven inschakelen voor het ontwerpen van een logo of voor een andere grafische opdracht? Neem dan contact met ons op. Wij leren je graag kennen en vertellen je met alle plezier wat we voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons door te bellen naar 06-18878573 of door een e-mail te sturen naar info@studiomixx.nl. We zijn benieuwd wat we vanuit ons grafisch bureau in Eindhoven voor jou mogen realiseren.

Duo+logo